Kirjaudu

Muutoksen siemenet – kevätseminaari: Terveyttä työpaikoille – vaikuttavuutta ohjaukseen Iltapäivän koulutus

Loading Loading...

Ajankohta 16.5.2018
Aika 13:00 - 16:00
Kesto
Paikka Helsinki
Ilmoittautumisaika 10.5.2018 mennessä


Paikka

Hotelli Haven
Unioninkatu 17 Helsinki

Lisätiedot

Ohjelma
klo 9-12 Terveyden edistämisen suositukset työpaikoille (ilmoittauduttava erikseen)
klo 12-13 lounas
klo 13-16 Työpaja ohjauksen ammattilaisille

Tilaisuus on maksuton. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan pian! Ilmoittautuminen molempiin erikseen (iltapäivä ja aamupäivä).

Tässä iltapäivän tilaisuudessa pohditaan, miten saat ohjattavan ryhmän osallistumaan keskusteluun, miten mahdollistat ja tuet ohjattavan asiakkaan muutosprosessia ja miten mahdollistat vertaistuen muodostumista ryhmäohjaustilanteessa.

Koulutus perustuu aitojen ohjaustilanteiden analyysiin ja tarjoaa työkaluja oman ohjaustoiminnan kehittämiseen. Koulutus tarjoaa uudenlaisen näkökulman vuorovaikutuksen hetki hetkeltä muotoutuviin käytäntöihin ja mahdollisuuksiin muuttaa vuorovaikutuksen kulkua.

Koulutus liittyy samana aamupäivänä järjestettävään tilaisuuteen työpaikkojen terveyden edistämisen keinoista. Terveelliset elintavat edistävät työstä palautumista ja työkykyä. Työn ja ammatin vaatimusten ja vaikutusten tulee olla työikäisten terveyden edistämisen perusta. Tervetuloa työpajaan työterveyshuollossa, työsuojelussa tai työhyvinvoinnin parissa työskentelevä! Työpajassa saat tuoreimman kansainvälisen tutkimustiedon työpaikkojen vaikuttavista terveyden edistämisen keinoista ja perehdyt terveyden edistämisen suosituksiin työpaikoille. Saat työhösi eväitä laatia terveyden edistämisen suunnitelman yhdessä työpaikan muiden toimijoiden kanssa.

Aamupäivän tilaisuuteen on erillinen ilmoittautuminen:

https://koulutus.ttl.fi/Default.aspx?tabid=686&id=4639

Järjestää: Työterveyslaitos ja Tampereen Yliopisto, Promo@Work -hanke

Työterveyslaitoksessa lisätietoja antavat: johtava asiantuntija Jaana Laitinen, p. 046 851 4426 tai erikoistutkija Eveliina Korkiakangas, p. 05 325 7102.

Tulosta (PDF)