Kirjaudu

Putoamissuojainten määräaikaistarkastajien ajankohtaispäivä, Hämeenlinna

Loading Loading...

Ajankohta 15.12.2022
Aika
Kesto 1 päivä
Paikka Hämeenlinna
Ilmoittautumisaika


Esittely

Turvallisuuden takaamiseksi työssä käytettävät putoamissuojaimet tulee tarkastaa kerran vuodessa. Tarkastuksen voi tehdä vain siihen valtuutettu henkilö. Päivitä putoamissuojainten määräaikaistarkastajan valtuutuskorttisi ajankohtaispäivässä!

Tavoite

Koulutuksen käynyt saa ajankohtaista tietoa putoamissuojainten määräaikaistarkastuksessa huomioitavista asioista ja hylkäyskriteereistä, sekä ajankohtaista asiaa putoamisvaarallisella alueella työskentelystä.

Ajankohtaispäivä toimii putoamissuojainten määräaikaistarkastajien valtuutuskortin päivityskoulutuksena, ja tämän jälkeen valtuutuskortti on voimassa 5 vuotta.

Koulutus on tarkoitettu putoamissuojainten määräaikaistarkastajille, jotka ovat käyneet Työterveyslaitoksen Putoamissuojainten määräaikaistarkastajien peruskurssin 3 vuotta sitten tai ajankohtaispäivän 5 vuotta sitten ja joiden kortin voimassaoloaika on päättymässä tai päättynyt.

Sisältö

Putoamissuojainten määräaikaistarkastajien ajankohtaispäivä kestää 1 päivän sisältäen 8 tuntia lähiopetusta.

• Putoamissuojainten määräaikaistarkastuksen ajankohtaiset asiat, hylkäyskriteerit ja raportointi
• Valtuutuksen antavien yritysten putoamissuojainten määräaikaistarkastuksen erityispiirteet ja huomioitavat ajankohtaiset asiat
• Putoamisvaarallisella alueella työskentely ja putoamissuojaimia koskevat ajankohtaiset asiat
• Työturvallisuus ja vastuut, esimerkki putoamistyötapaturmasta ja putoamistapaturman torjunnan keinot
• Tarkastusharjoitus
• Loppukoe

Valtuutuksen antavat yritykset:
Certex Finland Oy, Eltel Networks Oy, Ensto Finland Oy, Ergorej Oy, Erlatek Oy, Etra Oy, Honeywell Safety Products, Isojoen Konehalli Oy, Kipinämies Oy, Oy Klippan Ab, Kärnä Oy, Multisafe Oy, Mäkelän Takomo Oy, Nesco Oy, Park Expert Finland Oy, Peltaco Oy, Petzl Nordic AB, Piristeel Oy, Protecton Oy, Ruukki Construction Oy, Skydda Suomi Oy, Suojalaite Oy, Suomen 3M Oy, TOOLS Finland Oy, Turvata Oy, Vandernet Oy, VeliMark Oy, WhiteBalance Oy, Würth Oy

Hinta

410,00 EUR + alv 24%
Koulutuksen hinta sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin, myöhemmin lähetettävän valtuutuskortin sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi perua kolme viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi kolme päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti koulutusinfo@ttl.fi.

Paikka

Scandic Aulanko
Aulangontie 93
13220 Hämeenlinna

Lisätiedot

Majoitusvaraukset ajalle 12.-15.12.2022
Huoneet ovat varattavissa 28.11.2022 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan. Jokainen majoittuja varaa ja maksaa huoneensa itse.

99 € yhden hengen huone / vuorokausi
109 € kahden hengen huone / vuorokausi

Varaukset osoitteesta: http://www.scandichotels.fi/?bookingcode=BTYO121222 tai suoraan hotellista varaustunnuksella BTYO121222


Käytännön järjestelyt
Seija Reponen, koulutuskoordinaattori
p. 046 850 50 28, etunimi.sukunimi@ttl.fi

Susanna Mäki
erityisasiantuntija

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

Susanna Mäki
erityisasiantuntija
gsm. 046 850 50 24
e-mail. etunimi.sukunimi@ttl.fi

Käytännön järjestelyt
Seija Reponen
koulutuskoordinaattori
gsm. 046 850 5028
e-mail: etunimi.sukunimi@ttl.fi

Tulosta (PDF)