Verkkokoulutus Esimiesten työturvallisuuskoulutus

Ajankohta 2.1.2017 - 1.1.2018
Aika 0:00
Kesto

Verkkokoulutuksen avulla esimiehet oivaltavat heille kuuluvat työturvallisuusvastuunsa. Esimiehet saavat tehokkaita työkaluja tapaturmien vähentämiseen ja työhyvinvoinnin edistämiseen. Verkko-opiskelu tapahtuu itsenäisesti ja joustavasti opiskelijan itse määrittelemään aikaan.

Koulutus soveltuu kenelle tahansa esimiestyötä tekevälle toimialasta riippumatta.

Organisaatioille, joissa koulutustarve on oli 5 esimiestä, tarjoamme ensisijaisesti organisaatiokohtaista verkkokoulutusta. Kysy tarjousta koulutuksen yhteyshenkilöiltä.

Koulutukseen sisältyy seuraavat viisi moduulia:

1. Työturvallisuuden vastuut
2. Turvallisuusviestintä
3. Vahingoista oppiminen
4. Työhyvinvointi
5. Työmatkaliikenteen turvallisuus

Jokaisen moduulin suorittaminen kestää noin yhden tunnin.
Verkko-opiskelu tapahtuu itsenäisesti ja joustavasti opiskelijan itse määrittelemänä aikana.

Verkkokoulutus on suunniteltu parantamaan yrityksen toimintatapoja ja vahvistamaan erityisesti työsuojelupäällikön, esimiesten ja työntekijöiden välistä vuoropuhelua.

Koulutukseen sisältyy:

- Teoriaa ja vinkkejä esimiestyöhön, lisätiedon lähteitä
- Valmiita työkaluja ja tarkistuslistoja
- Erilaisia tehtävätyyppejä (case, videot, monivalinnat, esseet)
- Oman työyksikön kanssa tehtäviä livetehtäviä, mikä varmistaa opittujen asioiden viemisen heti käytäntöön
- Oman työpaikan käytäntöihin tutustumista, ja opittujen asioiden peilaaminen niihin
- Mahdollisuuden keskustella muiden opiskelijoiden ja Työterveyslaitoksen kouluttajan kanssa verkkoympäristön keskustelualueella.

Vuokko Puro
asiantuntija, DI