Verkkokoulutus Esimiesten työturvallisuuskoulutus

Ajankohta 2.1.2017 - 1.1.2018
Aika 0:00
Kesto

Verkkokoulutuksen avulla esimiehet oivaltavat heille kuuluvat työturvallisuusvastuunsa. Esimiehet saavat tehokkaita työkaluja tapaturmien vähentämiseen ja työhyvinvoinnin edistämiseen. Verkkokoulutus on suunniteltu parantamaan yrityksen toimintatapoja ja vahvistamaan erityisesti työsuojelupäällikön, esimiesten ja työntekijöiden välistä vuoropuhelua.
Verkko-opiskelu tapahtuu itsenäisesti ja joustavasti opiskelijan itse määrittelemään aikaan.

Koulutus soveltuu kenelle tahansa esimiestyötä tekevälle toimialasta riippumatta.

Organisaatioille, joissa koulutustarve on yli 5 esimiestä, tarjoamme ensisijaisesti organisaatiokohtaista verkkokoulutusta. Kysy tarjousta koulutuksen yhteyshenkilöiltä.

Koulutukseen sisältyy seuraavat viisi moduulia:

1. Työturvallisuuden vastuut
2. Turvallisuusviestintä
3. Vahingoista oppiminen
4. Työhyvinvointi
5. Työmatkaliikenteen turvallisuus

Jokaisen moduulin suorittaminen kestää noin yhden tunnin.
Verkko-opiskelu tapahtuu itsenäisesti ja joustavasti opiskelijan itse määrittelemänä aikana.

VERKKOMODUULIT SISÄLTÄVÄT:

- Teoriaa ja vinkkejä esimiestyöhön, lisätiedon lähteitä
- Valmiita työkaluja ja tarkistuslistoja
- Erilaisia tehtävätyyppejä (case, videot, monivalinnat, esseet)
- Oman työyksikön kanssa tehtäviä livetehtäviä, mikä varmistaa opittujen asioiden viemisen heti käytäntöön
- Oman työpaikan käytäntöihin tutustumista, ja opittujen asioiden peilaamista niihin
- Mahdollisuuden keskustella muiden opiskelijoiden ja Työterveyslaitoksen kouluttajan kanssa verkkoympäristön keskustelualueella.

Vuokko Puro
asiantuntija, DI