Kirjaudu

Yrittäjien Promo@Work-aamukahvit

Loading Loading...

Ajankohta 21.3.2017
Aika 8:30 - 10:00
Kesto
Paikka Oulu
Ilmoittautumisaika 14.3.2017 mennessä


Sisältö

Ajatteletko olevasi tehokas ja työssäsi parhaimmillasi silloin, kun hoidat montaa asiaa samanaikaisesti? Väärä luulo!

Vahvat rutiinit onnistuvat samanaikaisesti. Kun työn alla on vähänkin vaativampia tehtäviä, niiden yhtäaikainen hoito perustuu aivojen vuorotteluun työtehtävästä toiseen niin nopeassa tahdissa, että emme huomaa vaihdoksia. Näin syntyy tuntemus siitä, että monta asiaa hoituu samanaikaisesti. Jokaisessa vaihdossa kuluu kuitenkin hiukan aikaa, kun palautamme muistiin sen, missä vaiheessa tehtävä on.

Vaihdosten yhteydessä saatamme myös hukata tietoa ja tehdä arviointivirheitä. Myös keskeytykset hidastavat työtä. Keskeytyneen monimutkaisen työtehtävän jatkaminen saattaa vaatia jopa varttitunnin siirtymän.

Aivomme eivät siis taivu multitaskaukseen. Oikeasti tehokkainta on tehdä yksi asia kerrallaan, mielellään valmiiksi asti. Suunnittelemalla omaa työtä niin, että keskittyy yhden asian tekemiseen kerrallaan, voi paitsi säästää aikaa myös vähentää työn kuormittavuutta.
Tehokkaalla työskentelyllä jää enemmän aikaa myös vapaa-aikaan.

Tervetuloa keskustelemaan yrittäjän ajanhallinnan kysymyksistä oman työkyvyn ylläpitämiseksi aamukahvitilaisuuteen.

Keskustelemassa yrittäjien kanssa ovat työterveyspsykologi Heli Hannonen, erikoistutkija Eveliina Korkiakangas ja johtaja Jaana Laitinen Työterveyslaitoksesta.

Tilaisuus on maksuton, tarjolla aamupalaa.

Paikka

Kastellin tutkimuskeskus, 3. kerroksen koulutustila
Aapistie 1
90220 Oulu

Lisätiedot

Eveliina Korkiakangas, puh. 050 3257 102, etunimi.sukunimi(at)ttl.fi