Kirjaudu

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutus: Kortin päivitys - moduuli

Loading Loading...

Ajankohta 1.9.2018 - 30.9.2018
Aika
Kesto
Paikka
Ilmoittautumisaika 31.8.2018 mennessä


Esittely

Kortin päivitys -moduuli kertaa pääkohdat lainsäädännöstä ja standardeista ja niissä tapahtuneista muutoksista ja miten muutokset vaikuttavat suojainten valintaan ja käyttöön sekä tuotteille asetettuihin vaatimuksiin.

Suojainkohtaiset kortin päivitys -moduulit antavat ajankohtaista tietoa suojaintyypeistä, standardeista, merkinnöistä ja käyttöohjeiden sisällöstä sekä valinnasta, käytöstä ja huollosta.

Suojainkohtaisia moduuleja ovat kasvojen- ja silmiensuojaimet, hengityksensuojaimet, jalkineet, suojakäsineet ja -vaatteet, päänsuojaimet ja putoamissuojaimet.

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutuksen Kortin päivitys–moduuli on tarkoitettu Suojainasiantuntija koulutuksen käynneille tai aikaisemmin STYL:n ja Työterveyslaitoksen järjestämään Myyjä-koulutukseen osallistuneille, joiden Suojainasiantuntija kortti on vanhentumassa tai vanhentunut.

Suorittamisaika

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena ja se koostuu itseopiskeluosiosta, kirjallisuuslähteisiin tutustumisesta ja lopputentistä. Opiskelijoilta odotetaan sitoutumista kurssin suorittamiseen 1 kk aikana verkossa.

Koulutuksen päätteeksi on verkkotentti, jossa kaikki vastaavat yleisiin suojaimia koskeviin kysymyksiin ja suojainkohtaisiin kysymyksiin nykyisessä kortissa olevan pätevyysalueen mukaan.

Sisältö

Kortin päivitys – moduuli antaa ajankohtaista tietoa henkilönsuojaimista, suojainlainsäädännöstä, suojainten käytöstä työtapaturmien torjuntakeinona sekä työn haitta- ja vaaratekijöiden tunnistaminen riskinarvioinnissa.

Kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat kurssitodistuksen ja pätevyyden merkiksi päivitetyn TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutuksen kortin. Annettava pätevyys on voimassa viisi (5) vuotta.

Hinta

280,00 EUR + alv 24%

Peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi perua kolme viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi kolme päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti koulutusinfo@ttl.fi.

Lisätiedot

Susanna Mäki
Asiantuntija
gsm 046 850 5024
etunimi.sukunimi@ttl.fi

Käytännön järjestelyt
Seija Reponen, koulutusassistentti
p. 046 850 5028, etunimi.sukunimi@ttl.fi

Susanna Mäki
Asiantuntija

Yhteyshenkilöt

Susanna Mäki
Asiantuntija
gsm 046 850 5024
etunimi.sukunimi@ttl.fi

Tulosta (PDF)