Kirjaudu

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutus: Työ- ja turvajalkineet verkkokoulutusmoduuli

Loading Loading...

Ajankohta 1.10.2019 - 31.10.2019
Aika
Kesto 4 vkoa
Paikka
Ilmoittautumisaika 20.9.2019 mennessä


Esittely

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -koulutusohjelman valinnainen Työ- ja turvajalkineet-moduuli antaa ajankohtaista tietoa tarkoituksenmukaisesta työ- ja turvajalkineiden valinnasta. Verkkomoduuli on valinnainen suojainmoduuli.

Tavoite

Osallistuja saa tietoa liikkumisturvallisuuden perusteista, turva-, suoja- ja työjalkineiden oikeanlaisesta valinnasta yhtenä työtapaturmien torjuntakeinona. Suojaintyypit, standardit, merkinnät, käyttöohjeiden sisältö, oikeanlainen valinta, käyttö ja huolto ovat moduulin syventäviä aiheita.

Työsuojeluhenkilöstö, työterveyshuolto, henkilönsuojainten käytöstä ja valinnasta vastaavat henkilöt, suojainten käytön opetuksesta ja ohjauksesta vastaavat esimiehet. Henkilönsuojainten valmistajat, maahantuojat, jälleenmyyjät ja hankinnoista vastaavat sisäänostajat.

Suorittamisaika

Osallistujan tulee sitoutua suorittamaan verkkokoulutus yhden (1) kuukauden (kk) aikana verkossa. Verkkotentin suorittaminen koulutuksen aikataulun mukaisesti kuukauden viimeinen arkipäivä tai vaihtoehtoisesti seuraavan kuukauden 15. päivä.

Sisältö

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutusohjelman valinnainen Työ- ja turvajalkineet-moduuli antaa syventävää tietoa turva-, suoja- ja työjalkineista ja liikkumisturvallisuudesta.

Hinta

340,00 EUR + alv 24%

Peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi perua kolme viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi kolme päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti koulutusinfo@ttl.fi.

Lisätiedot

Mikko Hirvonen
Tutkija
p. 030 474 2774
etunimi.sukunimi@ttl.fi

Käytännön järjestelyt
Seija Reponen, koulutusassistentti
p. 046 850 5028, etunimi.sukunimi@ttl.fi

Mikko Hirvonen
Tutkija

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

Mikko Hirvonen
Tutkija
p. 030 474 2774
etunimi.sukunimi@ttl.fi

Tulosta (PDF)