Kirjaudu

Potilassiirtojen Ergonomiakortti® - Kehity kouluttajana! -verkkokoulutus

Loading Loading...

Ajankohta 22.9.2020
Aika
Kesto
Paikka
Ilmoittautumisaika 11.9.2020 mennessä


Tavoite

Syventää Potilassiirtojen Ergonomiakortti® kouluttajan asiantuntemusta lähiopetuksen sekä käytännön kokeen arviointitilanteissa. Koulutus syventää verkossa kouluttamisen keinoja ja päivittää Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -kouluttajakortin.

Potilassiirtojen Ergonomiakortti®-kouluttajat, jotka haluavat päivittää kouluttajapätevyytensä

Hinta

300,00 EUR + alv 24%
Hinta sisältää opetuksen ja materiaalit. Työterveyslaitoksen koulutuksiin ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osallistuminen perutaan kolme viikkoa ennen koulutuksen alkua, on se maksuton. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet koulutuksen hinnasta ja koko hinnan, jos osallistuja peruuttaa tulonsa kolme päivää ennen koulutuksen alkua, keskeyttää koulutuksen tai jättää kokonaan saapumatta koulutukseen. Osallistujat saavat vahvistuksen viimeistään viikko ennen koulutuksen alkua. Osallistumismaksu laskutetaan maksuttoman peruutusajan päätyttyä. Tutustu tarkemmin:
Peruutusehdot.

Peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi perua kolme viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi kolme päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti koulutusinfo@ttl.fi.

Paikka

Verkkokoulutus

Lisätiedot

Erja Sormunen
Erikoistutkija
p. 030 474 6016
erja.sormunen@ttl.fi

Paula Närhinen
Koulutuskoordinaattori
paula.narhinen@ttl.fi

Yhteyshenkilöt

Erja Sormunen
Erikoistutkija
p. 030 474 6016
erja.sormunen@ttl.fi

Tulosta (PDF)