Kirjaudu

OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Sujuva aivotyö ja muutostilanteet

Loading Loading...

Ajankohta 13.5.2020
Aika 9:00
Kesto 45 minuuttia
Paikka
Ilmoittautumisaika 12.5.2020 12:00 mennessä


Esittely

Työn tekeminen, työn vaatimukset ja työssä kuormittavat olosuhteet muuttuvat. Työskentelemme enenevässä määrin tiedon kanssa ja otamme haltuun uusia taitoja, tietokoneohjelmia ja sovelluksia. Keskeytykset, häly ja tietotulva ovat osa työarkeamme. Tarvitaan uusia keinoja, joilla saadaan vähennettyä turhaa kuormittumista ja tehtyä aivotyöstä sujuvaa.

Aivotyötä voi sujuvoittaa hyvällä kognitiivisella ergonomialla eli muokkaamalla työolosuhteita ja työn tekemisen tapoja. Tiedätkö sinä, millaisin keinoin voit kitkeä sujuvan aivotyön esteitä tai miten työyhteisössä voidaan yhdessä sujuvoittaa aivotyötä? Entäpä millaisilla toimintatavoilla ja keinoilla voimme tukea työyhteisöä muutostilanteissa?

Tule mukaan webinaariimme kuulemaan, millaisia konkreettisia, käytännönläheisiä työkaluja Työterveyslaitos tarjoaa sujuvan aivotyön tueksi – sinulle tai koko organisaatiollenne – ja miten tieto on hyödynnettävissä työpaikalla. Asiantuntijamme Tiina Heusala ja Miia Vahlsten ovat mukana kehittämässä ja toteuttamassa monipuolisia valmennuksiamme ja sisältöjä.

Webinaari tallennetaan ja linkki tallenteeseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille.

Soveltuu kaikille tietotyötä tekeville henkilöille, esimiehille, johtajille, työhyvinvoinnista ja osaamisen kehittämisestä vastaaville henkilöille .

Hinta

Webinaari on osallistujille maksuton.

Tiina Heusala
Kehittämispäällikkö

Miia Vahlsten
Kehittämispäällikkö

etunimi.sukunimi@ttl.fi
p. 030 4741 (vaihde)

Yhteyshenkilöt

Tiina Heusala
Kehittämispäällikkö

Mia Vahlsten
Kehittämispäällikkö

etunimi.sukunimi@ttl.fi
p. 030 4741 (vaihde)

tai

koulutusinfo@ttl.fi
p. 030 4741