Kirjaudu

Sjömansläkare och sjöfart, grundkurs för nybörjare. Distansutbildning

Loading Loading...

Ajankohta 11.11.2020 - 12.11.2020
Aika
Kesto 2 dagar
Paikka Distansutbildning
Ilmoittautumisaika 30.10.2020 mennessä


Esittely

Godkännandet av sjömansläkare, Lag om transportservice 320/2017
Traficom beviljar ansökan om godkännande som sjömansläkare som gäller högst fem år för läkarundersökning av fartygspersonal och bedömning av trafikdugligheten om:
• Sökanden enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården är en legitimerad läkare som har erhållit lämpliga specialistläkarrättigheter för uppgiften;
• Sökanden i Finland har genomgått utbildning i arbetsförhållanden och hälsokrav inom sjöfarten.
Traficom kan förnya godkännandet av sjömansläkaren, om sjömansläkaren uppfyller de kompetenskrav som avses i 1 mom. och har upprätthållit sin kompetens på ett ändamålsenligt sätt

Utbilningen är syftad för läkare som ska ansöka godkännandet av sjömansläkare. Kursen lämpar sig också som uppdatering för läkare som har haft sjömansläkarerättigheter förut. Om det finns plats är även andra hälso- och sjukvårdspersonal som jobbar inom sjömanshälsovård välkomna med (sjuksköterskor, arbetsfysioterapeuter, arbetshälsovårdpsykologer).

Suorittamisaika

11.11.-12.11.2020 Distansutbildning
.

Sisältö

Under kursdagarna går vi igenom hälsokrav inom sjöfarten, fartygets särskilda arbetsförhållanden och genomförandet av läkarundersökning för fartygspersonal enligt internationella och nationella lag och anvisningar. Vi övar bedömningen av hälsomässigt lämplighet för sjötjänstgörning genom fallexempel.

Hinta

760,00 EUR + alv 0%
I priset ingår undervisning, elektroniskt föreläsningsmaterial

Peruutusehdot

Anmälan till Arbetshälsoinstitutets utbildningar är bindande. Annuleringar kan göras kostnadsfritt 21 dagar före kursens början. Om annulering görs senare än 21 dygn före kursens början, krävs dig på 50 % av hela utbildningsavgiften. Om annuleringen görs tre dagar innan kursen inleds eller senare uppbärs hela avgiften. Deltagare får bekräftelse en vecka innan kursens början. Utbildningsavgiften faktureras efter den kostnadsfria annuleringsperioden har slutat.

Paikka

Distansutbildning Distansutbildning

Lisätiedot

Heidi Lindfors
Specialistläkare
heidi.lindfors@ttl.fi
Tel. 030 474 3132


Seija Reponen
Utbildingsassistent
Tel. 046 850 50 28
seija.reponen@ttl.fi

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

Heidi Lindfors
Specialistläkare
heidi.lindfors@ttl.fi
Tel. 030 474 3132


Seija Reponen
Utbildingsassistent
Tel. 046 850 50 28
seija.reponen@ttl.fi