Kirjaudu

Sisäilmasto-ongelmat hallintaan -verkkovalmennus (jatkuva ilmoittautuminen)

Loading Loading...

Ajankohta 1.1.2021 - 1.1.2022
Aika
Kesto Noin 6 tuntia
Paikka
Ilmoittautumisaika


Tavoite

Verkkovalmennuksen opiskeltuasi ymmärrät tekijät onnistuneen sisäilmaprojektin takana ja sinulla on keinoja hallita sisäilmasto-ongelmien ratkaisua työpaikalla. Valmennuksessa perehdyt sisäilmasto-ongelmien ratkaisumalliin, sisäilmaan liitettyyn oireiluun sekä viestintään.

Valmennuksen hyödyt:
- Hallitset sisäilmasto-ongelman ratkaisumallin, tiedät miten sisäilmaryhmä toimii, mitä toimijoita ratkaisuun tarvitaan ja mitkä heidän vastuunsa ja roolinsa ovat.
- Osaat arvioida asiantuntijoiden pätevyyksiä ja tuotetun sisäilmatiedon laadukkuutta ja riittävyyttä. Ymmärrät työterveyshuollon tehtävät, sisäilmasto-kyselyn käyttömahdollisuudet ja viestinnän merkityksen.
- Osaat vaikuttaa laadukkaan sisäympäristön luomiseen ja sisäilma-ongelman ratkaisuun.

Valmennukseen on jatkuva ilmoittautuminen, tunnukset ovat voimassa 3 kk.

Valmennus sopii kaikille sisäilma-asioiden kanssa tekemisissä oleville avainhenkilöille ja toimijoille sekä sisäilmaryhmien jäsenille.

Valmennuksesta hyötyvät esimerkiksi esimiehet ja johto, työsuojelun ja työterveyshuollon henkilöt, kiinteistön omistajat ja rakennuttajat sekä sisäilmastoselvityksiä tekevät asiantuntijat. Valmennuksen avulla voidaan lisätä myös tilojen käyttäjien ymmärrystä sisäilma-asioista.

Eurofins hyväksyy Sisäilmasto-ongelmat hallintaan -verkkovalmennuksen RTA-/SISA-täydennyskoulutukseksi. Koulutus hyväksytään osaksi työterveyshuoltoon erikoistuvan lääkärin erikoistumisopintoja.

Sisältö

Verkkovalmennus sisältää kuusi osiota:
1. Toimintamalli
2. Sisäilmaryhmän kokoonpano ja toiminta
3. Rakennuksen olosuhteiden selvittäminen
4. Terveydellinen merkitys ja sisäilmastokysely
5. Sisäilmaan liitetty oireilu
6. Sisäilmaviestintä

Kukin osio koostuu asiantuntijoiden laadukkaista tietoiskuvideoista, tehtävistä oppimisen tueksi ja konkreettisia työkaluja arjen työhön. Yhden osion oppimateriaaliin tutustuminen kestää noin tunnin, jonka voit jakaa osiin sinulle parhaiten sopiviin hetkiin. Opittua sovelletaan omaan työhön ja työpaikkaan.

Hinta

200,00 EUR + alv 24%

Lisätiedot

Onko työpaikallanne tarve kouluttaa useampi henkilö sisäilmasto-ongelmien hallintaan? Pyydä tarjous ryhmälle ottamalla yhteyttä asiantuntijoihimme tai nettisivujemme kautta:

https://www.ttl.fi/koulutus/sisailmasto-verkkovalmennus/

Kaisa Wallenius
vanhempi asiantuntija
etunimi.sukunimi@ttl.fi
p. 030 474 2430

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

Kaisa Wallenius
vanhempi asiantuntija
etunimi.sukunimi@ttl.fi
p. 030 474 2430

Käytännön järjestelyt ja laskutus:
Satu Hiltunen
Koulutuskoordinaattori
etunimi.sukunimi@ttl.fi
p. 030 474 2919