Kirjaudu

Työ, tekoäly ja ihminen -verkkovalmennus (jatkuva ilmoittautuminen)

Loading Loading...

Ajankohta 1.1.2021 - 1.1.2022
Aika
Kesto Noin 6 -8 tuntia
Paikka
Ilmoittautumisaika


Esittely

Työ, tekoäly ja ihminen -verkkovalmennus perehdyttää tekoälyyn ja digitalisaatioon. Miten ne muuttavat työelämää? Entä millaisia mahdollisuuksia ne meille tarjoavat?

Tavoite

Valmennuksen myötä työyhteisöjen yhteinen kieli ja ymmärrys vahvistuvat. Ne auttavat asioiden eteenpäin viemisessä. Valmennus antaa valmiudet osallistua tekoälystä käytävään keskusteluun sekä tekoälyprojektien ideointiin ja toteuttamiseen.

Verkkovalmennus soveltuu kaikille tekoälystä kiinnostuneille, jotka haluavat olla teknologian ja työelämän muutoksessa mukana. Se soveltuu erityisesti organisaatioille, jotka haluavat hyödyntää tekoälyä toiminnassaan ja vahvistaa henkilöstönsä osaamista digitalisaatiossa ja työn muutoksessa.

Sisältö

Verkkovalmennus sisältää kaksi osiota:
1. Tekoäly ilmiönä antaa perustietoa tekoälystä ja digitalisaatiosta.
2. Työ ja tekoäly keskittyy tekoälyn ja digitalisaation rooliin työelämän muutoksessa: Miten työ ja työelämä muuttuvat? Mitä osaamista tulevaisuuden työelämässä tarvitaan? Millaisia muutoksia tekoäly ja digitalisaatio tuovat?

Työ, tekoäly ja ihminen -valmennuksen sisällöt ovat pedagogisesti monipuoliset. Valmennus tarjoaa mahdollisuuden opiskella sisältöä itselle sopivalla ajalla kustannustehokkaasti.

Kukin moduuli koostuu videoista, harjoituksista ja testeistä. Valmennuksen arvioitu suoritusaika 6-8h.

Hinta

195,00 EUR + alv 24%

Tiina Heusala
kehittämispäällikkö
p. 030 474 3056
etunimi.sukunimi@ttl.fi

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

Tiina Heusala
kehittämispäällikkö
p. 030 474 3056
etunimi.sukunimi@ttl.fi

tai koulutusinfo@ttl.fi
p. 030 4741

Tulosta (PDF)