Kirjaudu

OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Resilientti organisaatio

Loading Loading...

Ajankohta 3.6.2020
Aika 9:00
Kesto 45 minuuttia
Paikka
Ilmoittautumisaika


Esittely

Toimintaympäristömme muutostahti on tällä hetkellä hyvin nopea. Organisaatioissa joudutaan miettimään tapojaan toimia, johtaa ja tehdä yhteistyötä monin paikoin uusiksi. Organisaatioresilienssi on lähestymistapa, joka auttaa varmistamaan, että organisaatio säilyttää toimintakykyisyytensä niin ennakoitavissa kuin äkillisissäkin muutoksissa ja oppii toimimaan jopa edelläkävijänä.

Resilientit organisaatiot sekä ennakoivat tulevaisuuden kehityssuuntia ja yllättäviä tapahtuvia että varmistavat toimintakykynsä yllättävissä tilanteissa. Ne valmentavat koko organisaatiota oppimaan, turvaamaan tietoa ja osaamista sekä tekemään hyviä päätöksiä nopeasti. Resilientti organisaatio myös varmistaa, että yhteistyö niin organisaation sisällä kuin yhteistyökumppaneiden kanssa on luottamukseen perustuvaa ja sujuvaa.

Tule mukaan webinaariimme kuulemaan, millaisia konkreettisia, käytännönläheisiä työkaluja Työterveyslaitos tarjoaa resilientin organisaation vahvistamiseksi. Asiantuntijamme Miira Heiniö ja Miia Vahlsten ovat mukana kehittämässä ja toteuttamassa monipuolisia valmennuksiamme ja sisältöjä.

Webinaari tallennetaan ja linkki tallenteeseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille.

Soveltuu kaikille tietotyötä tekeville henkilöille, esimiehille, johtajille, työhyvinvoinnista ja osaamisen kehittämisestä vastaaville henkilöille .

Hinta

Webinaari on osallistujille maksuton.

Miira Heiniö
Erityisasiantuntija

Miia Vahlsten
Kehittämispäällikkö

etunimi.sukunimi@ttl.fi
p. 030 4741 (vaihde)

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

Miira Heiniö
Erityisasiantuntija

Miia Vahlsten
Kehittämispäällikkö

etunimi.sukunimi@ttl.fi
p. 030 4741 (vaihde)

tai

koulutusinfo@ttl.fi
p. 030 4741