Kirjaudu

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Kortin päivitys

Loading Loading...

Ajankohta 1.9.2021 - 30.9.2021
Aika
Kesto
Paikka
Ilmoittautumisaika 23.8.2021 mennessä


Esittely

Kortin päivitys -moduuli on tarkoitettu Työterveyslaitoksen Suojainasiantuntijan pätevyyden omaaville. Osallistuja saa ajankohtaista tietoa suojainlainsäädännöstä ja henkilönsuojaimia koskevien standardien muutoksista.

Päivitettävät osiot ovat pätevyyden mukaisesti hengityksensuojaimet, kasvojen- ja silmiensuojaimet, kuulonsuojaimet, suojakäsineet ja -vaatteet, työ- ja turvajalkineet, päänsuojaimet ja putoamissuojaimet. Osallistuja suorittaa pätevyysalueen mukaiset suojainosuudet.

Tavoite

Suojainpätevyyden laajentaminen edellyttää erillisten suojainmoduulien suorittamista. Kortin päivitys sisältää aikaisemmin suoritettujen suojainosioiden tiedon päivittämisen.

Työterveyslaitoksen Suojainasiantuntijan pätevyyden omaavat henkilöt.

Suorittamisaika

Osallistujan tulee sitoutua suorittamaan verkkokoulutus yhden (1) kuukauden (kk) aikana verkossa.
Verkkotentin suorittaminen koulutuksen aikataulun mukaisesti kuukauden viimeinen arkipäivä tai vaihtoehtoisesti seuraavan kuukauden 15. päivä.

Sisältö

Koulutus toteutetaan 100 % verkkokoulutuksena. Verkkoaineisto koostuu oppimisaineistosta ja -tehtävistä sekä lopputentistä. Osallistujat suorittavat pätevyysalueen mukaiset erilliset suojainosuudet.

Pääteemat ovat suojaintyypit, ajankohtaiset standardit, merkinnän ja käyttöohjeen sisältö, suojainten valinta ja käytön tehokkuus. Osallistuja saa ajankohtaista tietoa suojainlainsäädännöstä ja henkilönsuojaimia koskievien standardien muutoksista.

Päivitettäviä moduuleja ovat hengityksensuojaimet, kasvojen- ja silmiensuojaimet, kuulonsuojaimet, suojakäsineet ja -vaatteet, työ- ja turvajalkineet, päänsuojaimet ja putoamissuojaimet.

Verkkokoulutus edellyttää itsenäistä työskentelyä verkossa. Koulutuksen asiantuntija tuutori on tavoitettavissa koulutuksen aikana verkossa.

Hinta

290,00 EUR + alv 24%

Peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi perua kolme viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi kolme päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti koulutusinfo@ttl.fi.

Lisätiedot

Susanna Mäki
erityisasiantuntija
TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutuksen projektipäällikkö
gsm 046 850 5024
etunimi.sukunimi@ttl.fi

Käytännön järjestelyt
Seija Reponen, koulutusassistentti
p. 046 850 5028, etunimi.sukunimi@ttl.fi

Susanna Mäki
erityisasiantuntija
TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutuksen projektipäällikkö
gsm 046 850 5024
etunimi.sukunimi@ttl.fi

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

Susanna Mäki
erityisasiantuntija
TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutuksen projektipäällikkö
gsm 046 850 5024
etunimi.sukunimi@ttl.fi

Seija Reponen
koulutusassistentti
gsm 046 850 5028
etunimi.sukunimi@ttl.fi

Tulosta (PDF)