Kirjaudu

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® verkkokoulutus: Suojavaatetus

Loading Loading...

Ajankohta 1.4.2021 - 30.4.2021
Aika
Kesto 4 vkoa
Paikka
Ilmoittautumisaika 31.3.2021 mennessä


Esittely

TTL SUOJAINASIANTUNTIJA® -verkkokoulutusohjelman valinnainen Suojavaatetus-moduuli antaa ajankohtaista tietoa tarkoituksenmukaisesta suojavaatevalinnasta.

Tavoitteena on EU-vaatimuksenmukaisten suojavaateiden vaatimusten hallinta.

Tavoite

Suojavaatetus-moduuli antaa ajankohtaista tietoa tarkoituksenmukaisesta suojavaatevalinnasta. Verkkomoduuli on valinnainen suojainmoduuli. Koulutuksen käynyt saa perustietoa suojavaatteiden valinnassa huomioitavista työn haitta- ja vaaratekijöistä.

Työsuojeluhenkilöstö, työterveyshuolto, henkilönsuojainten käytöstä ja valinnasta vastaavat henkilöt, suojainten käytön opetuksesta ja ohjauksesta vastaavat esimiehet. Suojainten valmistajat, maahantuojat, jälleenmyyjät ja hankinnoista vastaavat.

Suorittamisaika

Osallistujan tulee sitoutua suorittamaan verkkokoulutus yhden (1) kuukauden (kk) aikana verkossa. Verkkotentin suorittaminen koulutuksen aikataulun mukaisesti kuukauden viimeinen arkipäivä tai vaihtoehtoisesti seuraavan kuukauden 15. päivä.

Sisältö

Koulutuksen pääteemat ovat suojavaatteiden valinnan perusteet ja EU-vaatimuksenmukaisuus. Suojavaatetus-moduuli antaa syventävää tietoa suojavaatteiden valinnasta työpaikan riskien mukaan. Moduuli antaa syventävää tietoa suojavaatteita koskevista vaatimuksista, suojainluokista ja -tyypeistä sekä merkintöjen ja käyttöohjeiden vaatimuksista.

Hinta

390,00 EUR + alv 24%
Verkkokoulutus, sisältää oppimistehtäviä, lopputentin, tutorin tuen, Suojainasiantuntijan kortin ja aidon postitse lähetettävän todistuksen.

Peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi perua kolme viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi kolme päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti koulutusinfo@ttl.fi.

Lisätiedot

Susanna Mäki
erityisasiantuntija
p. 030 474 2738
etunimi.sukunimi@ttl.fi

Käytännön järjestelyt
Seija Reponen, koulutusassistentti
p. 046 850 5028, etunimi.sukunimi@ttl.fi

Susanna Mäki
erityisasiantuntija

Yhteyshenkilöt

Susanna Mäki
erityisasiantuntija
p. 030 474 2738
etunimi.sukunimi@ttl.fi

Tulosta (PDF)