Työhyvinvointikortti, monimuoto (opiskelua verkossa + verkkotyöpaja)

Ajankohta 1.9.2021 - 17.9.2021
Kesto Itsenäiset verkko-opinnot 3,5 tuntia + webinaari 3,5 tuntia (17.9.2021, 9 - 12:30)
Ilmoittautumisaika 17.8.2021 mennessä

Koulutus vahvistaa yhteistä käsitystä työhyvinvoinnista sekä jäsentää rooleja ja vastuita. Koulutuksen tavoitteena on myös käynnistää kehittämisprosesseja työpaikalla ja lisätä yhteistyötä.

Työpaikan voimavaroja ja kehittämiskohteita arvioidaan ennakkotehtävässä. Koulutuksen aineistot, keskustelut ja ryhmätehtävät auttavat kehittämiskohteiden työstämistä sekä koulutusjakson aikana että sen jälkeen.

Koulutuksen ja kertaustehtävän suoritettuasi saat haltuusi Työhyvinvointikortin.

Koulutus on avoin kaikille työhyvinvoinnista ja sen kehittämisestä kiinnostuneille. Koulutus soveltuu erityisesti työpaikan työhyvinvoinnin kehittämisen parissa työskenteleville, esimiehille ja työsuojelun yhteistoimintahenkilöstölle.

Työhyvinvointikortti®-monimuotokoulutus muodostuu itsenäisestä opiskelusta verkossa ja luokkahuonekoulutuksena järjestettävästä lähiosuudesta. Verkko-opiskelu suoritetaan ennen lähiosuutta. Verkko-opiskelu kestää yhteensä noin 3,5 tuntia 2 viikon aikana (1.-15.9.2021). Lähiosuus on kestoltaan 3,5 tuntia (17.9.2021 klo 9-12.30).

Työhyvinvointikortti-koulutuksen teemat ovat:

Työhyvinvoinnin kokonaisuus
Johtamalla työhyvinvointia
Toimiva työyhteisö
Mitä teemme seuraavaksi?

Koulutusmenetelminä käytetään itsenäistä verkko-opiskelua, asiantuntija-alustuksia ja syventäviä keskustelua sekä työskentelyä pareissa/ryhmissä.

Koulutukseen osallistuneet ja kertauksen läpäisseet saavat koulutuksen jälkeen Työhyvinvointikortin.

Osallistumismaksu sisältää opetuksen sekä koulutusmateriaalin.

Työterveyslaitos

Telma Rivinoja, asiantuntija