Kirjaudu

Työoloselvitys maatilalla

Loading Loading...

Ajankohta 7.9.2021 - 9.9.2021
Aika
Kesto 3 päivää
Paikka Kuopio
Ilmoittautumisaika 31.8.2021 mennessä


Tavoite

Osallistuja hankkii valmiudet selvittää maatalouden työympäristön altisteita ja kuormitustekijöitä sekä tuntee maatalouden työolojen ja -yhteisön kehittämisen tarpeita ja mahdollisuuksia. Koulutus sopii täydennyskoulutukseksi työterveyshuollon ammattihenkilöille ja on toinen osa 2 op:n laajuista pätevöittävää koulutusta maatalousalan työterveyshuoltoon tuleville maatalouden asiantuntijoille (peruskoulutuksena agrologi tai vastaava).

Työterveyshuollon ammattihenkilöt ja asiantuntijat sekä työterveyshuollossa toimivat maatalouden asiantuntijat (agrologi). Maatalouden asiantuntijoille (agrologi tai vastaava) koulutus on työterveyshuoltoon pätevöittävää ja muille täydennyskoulutusta.

Sisältö

Pääteemoja ovat ergonomia, työhygienia ja altistuminen maatiloilla, maatalousyrittäjän henkinen jaksaminen, henkilönsuojainten valinta ja käyttö, työperäiset sairaudet maatalousyrittäjillä sekä kuntoutusasiat. Opetusmenetelminä ovat luennot, ryhmätyöt sekä maatilakäynti.

Hinta

760,00 EUR + alv 0%

Peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi perua kolme viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi kolme päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti koulutusinfo@ttl.fi.

Paikka

Työterveyslaitos
Neulaniementie 4
70210 Kuopio

Lisätiedot

Jukka Mäittälä, kehittämispäällikkö, FM
p. 030 474 7188, etunimi.sukunimi@ttl.fi

Liisi Räikkönen, koulutusassistentti (järjestelyt, laskutus)
p. 030 474 2438, etunimi.sukunimi@ttl.fi

TÄYNNÄ, ilmoittaudu jonoon

Yhteyshenkilöt

Jukka Mäittälä
kehittämispäällikkö
p. 030 474 7188
etunimi.sukunimi@ttl.fi

Liisi Räikkönen, koulutusassistentti (järjestelyt, laskutus)
p. 030 474 2438, etunimi.sukunimi@ttl.fi