Kirjaudu

Merimiesterveyskeskusten henkilöstön koulutuspäivät

Loading Loading...

Ajankohta 6.10.2021 - 7.10.2021
Aika
Kesto 2 päivää
Paikka Turku
Ilmoittautumisaika 30.9.2021 mennessä


Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on ylläpitää ja parantaa merimiesterveyskeskuksessa toimivan henkilöstön asiantuntemusta merenkulun terveydenhuollon erityispiirteistä ja laivaväen lääkärintarkastuksista. Koulutuksessa tutustutaan uusiin laivaväen lääkärintarkastusten sairausryhmäkohtaisiin soveltamisohjeisiin.

Merimiesterveyskeskuksissa työskentelevät lääkärit, terveydenhoitajat, fysioterapeutit, psykologit. Jos kurssilla on tilaa, niin kaikki muutkin merenkulkijoiden terveydenhuollossa toimivat henkilöt ovat tervetulleita koulutukseen.
Koulutus soveltuu myös merimieslääkäreiden täydennyskoulutukseksi.

Sisältö

Koulutuksessa paneudutaan laivaväen lääkärintarkastuksen uudistuksiin ja merenkulkijoiden terveydenhuollon ajankohtaisasioihin sekä harjoitellaan terveydellisen soveltuvuuden arviointia tapausesimerkkien kautta.
Koulutuksessa käsitellään myös eri toimijoiden näkökulmasta merenkulun työsuojelua, työpaikkaselvityksiä ja työterveyshuoltoyhteistyötä.

Hinta

760,00 EUR + alv 0%
Hinta sisältää sähköisen materiaalin ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi perua kolme viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi kolme päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti koulutusinfo@ttl.fi.

Paikka

Business Auriga Center
Juhana Herttuan Puistokatu 21
20100 Turku

Lisätiedot

Ylilääkäri Päivi Miilunpalo
p. 043 8258 287
s-posti: paivi.miilunpalo@ttl.fi

Käytännön järjestelyt ja laskutus:
Koulutusassistentti Seija Reponen
s-posti: seija.reponen@ttl.fi

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

Ylilääkäri Päivi Miilunpalo
p. 043 8258 287
s-posti: paivi.miilunpalo@ttl.fi