Kirjaudu

Rakennusalan turvallisuuskoordinaattori, etäopetus

Loading Loading...

Ajankohta 1.6.2021 - 2.6.2021
Aika
Kesto 2 päivää
Paikka
Ilmoittautumisaika 27.5.2021 mennessä


Tavoite

Tunnetko rakennuttajan työturvallisuusvelvoitteet rakennushankkeessa? Tiedätkö roolisi turvallisuuskoordinaattorina rakennushankkeen eri vaiheissa suunnittelusta kohteen valmistumiseen asti? Onko sinulla selkeitä toimintamalleja lainsäädännön velvoitteiden täyttämiseksi?

Koulutuksessa avautuu mahdollisuus etsiä ja koota osallistujien omassa työssä esiin tulleita pulmakohtia, joihin haluaa vastauksen.

Koulutus on suunnattu rakennusalan turvallisuuskoordinaattorin tehtäviä hoitaville tai vastaavia tietoja soveltaville henkilöille. Osallistujien oletetaan hallitsevan työturvallisuuden perusteet ja rakentamisen työturvallisuusmääräykset ja -käytännöt sekä omaavan kokemusta rakennuttamistehtävistä ja/tai rakennustöistä.

Sisältö

Koulutuksessa käsitellään yleisesti rakentamisen turvallisuutta sekä rakennuttajan ja turvallisuuskoordinaattorin tehtäviä ja vastuuta rakentamisen eri vaiheissa. Huomiota kiinnitetään esimerkiksi rakennuttajan turvallisuusvaatimuksiin, urakoitsijoiden valintaan ja turvallisuusosaamisen varmistamiseen, turvallisuutta koskevien asiakirjojen laatimiseen sekä suunnitteluvaiheen riskinarviointiin.

Hinta

820,00 EUR + alv 24%
Osallistumismaksu sisältää opetuksen ja koulutusmateriaalin.
Koulutus totetutetaan Teams-järjestelmällä.

Peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi perua kolme viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta, paitsi kolme päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti koulutusinfo@ttl.fi.

Lisätiedot

Koulutuksen johtaja
Tarja Heikkilä, erityisasiantuntija, DI
p. 030 474 8636, etunimi.sukunimi@ttl.fi

Käytännön järjestelyt ja laskutus:
Kati Oksjoki, koulutuskoordinaattori
p. 030 474 8647, etunimi.sukunimi@ttl.fi

Yhteyshenkilöt

Tarja Heikkilä
erityisasiantuntija, DI
p. 030 474 8636
etunimi.sukunimi@ttl.fi