Virtaa palautumisesta -verkkokoulutus yrittäjälle (jatkuva ilmoittautuminen)

Ajankohta 1.1.2021 - 1.1.2022
Kesto noin 4 tuntia

Työstä palautuminen tarkoittaa sitä, että antaa aivojen, kehon ja mielen irrottautua ja elpyä työstä. Palautuminen ehkäisee stressin ja kuormituksen kasautumista sekä niiden aiheuttamia terveyshaittoja.

Tästä yrittäjille suunnatusta Virtaa palautumisesta -verkkokoulutuksesta saat työkaluja parempaan työstä palautumiseen ja hyvinvointiin.

Verkkokoulutukseen on jatkuva ilmoittautuminen. Opiskelet omaan tahtiisi. Tunnukset ovat voimassa 2 kk.

Verkkovalmennus soveltuu yrittäjille, jotka haluavat parantaa työstä palautumista ja omaa hyvinvointia.

Verkkokoulutus sisältää kahdeksan osiota, jotka käsittelevät palautumisen kannalta keskeisiä teemoja.
1. Aloitus: Työstä palautuminen
2. Liikunta: Kun kroppa voi hyvin, nuppikin toimii
3. Stressi: Hyvä ja paha stressi
4. Psykologinen palautuminen: Mieli irti työstä
5. Ravitsemus: Virtaa ja rytmiä ruoasta
6. Ajankäyttö: Lisää tunteja kalenteriin
7. Uni: Virtaa höyhensaarilta
8. Alkoholi: Viina on viisasten juoma

Osioissa on tietoiskuja, pieniä herätteleviä tehtäviä ja keskustelualueita, joissa voit jakaa vinkkejä ja kokemuksia myös muiden koulutusta käyvien kanssa. Lopussa on vielä Lisätietoa-osio, jossa on lisämateriaaleja tukemaan omaa matkaasi kohti parempaa palautumista.

Yhden osion opiskelu kestää 30 - 60 minuuttia.

Mikäli työpaikallanne on tarve kouluttaa useampi henkilö, pyydä tarjous ryhmällenne ottamalla yhteyttä asiantuntijaamme tai nettisivujemme kautta.

Elisa Valtanen
psykologi