Kirjaudu

Motivaation ja käyttäytymisen muutoksen tuki

Loading Loading...

Ajankohta 16.3.2022 - 17.3.2022
Aika
Kesto 2 päivää
Paikka
Ilmoittautumisaika 9.2.2022 16:00 mennessä


Esittely

Kuinka tukea asiakkaan motivaation ja käyttäytymisen muutosta? Tämä koulutus antaa siihen eväitä erityisesti fyysisesti aktiivisemman elämäntavan näkökulmasta. Koulutus on osa Työelämän mielenterveysohjelmaa sekä liittyy Liike ja mieli – työkalusarjaan.

Tavoite

Koulutuksessa vahvistetaan ammattilaisen osaamista tukea asiakkaan motivaatiota ja käyttäytymisen pysyvää muutosta erityisesti fyysisesti aktiivisemman elämäntavan näkökulmasta.

Koulutuksessa perehdytään arvo- ja hyväksyntäpohjaisen lähestymistapaan ja tieteelliseen tutkimusnäyttöön pohjautuvaan psykologisen joustavuuden malliin. Mallia on menestyksekkäästi sovellettu eri puolilla maailmaa erilaisten terveysongelmien esimerkiksi kroonisen kivun, masennuksen, lihavuuden tai diabeteksen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työterveyshuollon ammattihenkilöille ja asiantuntijoille. Osallistumisen edellytyksenä on omassa käytössä oleva tietokone sekä toimiva mikrofoni ja kamera. Kannustamme osallistumaan koulutukseen joko yksin tai yhdessä oman kollegan, työparin tai tiimin kanssa. Työn vaikuttavuus paranee, kun ammattilaiset voivat yhteistyössä jakaa ja hyödyntää koulutuksen antia asiakkaiden motivaation ja käyttäytymisen muutoksen tukemiseksi.

Sisältö

Koulutuspäivien aikataulu:

1. koulutuspäivä 16.3.2022 klo 9.00-15.00
2. koulutuspäivä 17.3.2022 klo 9.00-15.00

Koulutuspäivien sisältö:


  • Psykologisen joustavuuden malli ja asiakkaan tilanteen hahmottaminen

  • Motivaation tukeminen ja arvotyöskentely

  • Sallivuus, hyväksyntä ja mielen esteiden käsittelyKoulutuspäivät edellyttävät aktiivista ja vuorovaikutteista osallistumista, sillä koulutuksessa tehdään teoriatietoon perehtymisen lisäksi erilaisia harjoituksia yksin ja yhdessä muun ryhmän kanssa. Koulutukset järjestetään Teams-yhteyden avulla.

Hinta

Valmennus on maksuton.

Tämä valmennus on osa Työelämän mielenterveysohjelmaa.

Paikka

verkkovälitteinen valmennus

Lisätiedot

Sirpa Lusa
vanhempi tutkija
puh. 040 522 9754

Käytännön järjestelyt:
Liisi Räikkönen
koordinaattori
puh. 050 514 5367

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ttl.fi

Koulutukset järjestää Työterveyslaitos ja kouluttajana toimii PsT, terveyspsykologian erikoispsykologi Anu Kangasniemi. Anun erityisosaamista ovat käyttäytymisen muutoksen ja hyvinvoinnin tukeminen sekä arvoihin, tietoisuustaitoihin ja hyväksyntään pohjautuvat menetelmät.

Ilmoittaudu

Yhteyshenkilöt

Sirpa Lusa
vanhempi tutkija
puh. 040 522 9754

Käytännön järjestelyt:
Liisi Räikkönen
koordinaattori
puh. 050 514 5367

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ttl.fi