Kirjaudu

Tule kartalle työhyvinvoinnista, Yritys HyväX - Työelämän hyvinvointirastit, TyhyverkostoX

Loading Loading...

Ajankohta 14.2.2018
Kesto
Paikka Kannonkoski
Ilmoittautumisaika


Esittely

Tule kartalle työhyvinvoinnista
Yritys HyväX – Työelämän hyvinvointirastit


Työ ja työelämä ovat suurien muutosten myllerryksessä. Nyt on aika pysähtyä ja ottaa aikaa itselle, kollegoille, yhteistyölle ja verkostoitumiselle.
Yritys HyväX – Työelämän hyvinvointirastit on yrittäjille, yrityksen johdolle, organisaatioiden työhyvinvoinnin kanssa tekemisissä oleville vastuuhenkilöille ja henkilöstölle suunnattu tapahtuma. Yhteisen työskentelyn avulla, toiminnallisissa ja osallistavissa pisteissä ratkotaan yhdessä yrittäjien ja työpaikkojen pulmia ja opitaan uutta.

Aika: Keskiviikko 14.2.2018 klo 12.00-15.30
Paikka: Nuorisokeskus Piispala, Lintuselkä -tila, Kannonkoski


Ohjelmassa:
- Hyvinvointisuunnistus, jossa visaisia tehtäviä ja tärkeää tietoa työhyvinvoinnista
- Mahdollisuus verkostoitua eri puolelta maakuntaa olevien toimijoiden kanssa
- Palautumista tukevaa yhdessä oloa Piispalan maisemissa sisällä ja ulkona mm.
lopuksi omakustannehintaan 5€ uintimahdollisuus klo 16 ->

Tule mukaan pohjoisen Keski-Suomen Tyhyverkoston tapaamiseen ja ota mukaasi omasta verkostostasi vähintään yksi kollega tai yrittäjä, niin saamme yhdessä Keski-Suomen alueverkoston laajenemaan ja työhyvinvoinnin asiantuntijuuden alueella lisääntymään!

Tapahtuman järjestävät Keski-Suomen Tyhyverkosto ja Työterveyslaitoksen TyhyverkostoX-hanke yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa.

Tule sellaisena kuin olet! Erityisvarusteita ei tarvita, mutta huomioithan, että osa rasteista on ulkona jos sää sallii.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista tarjoilun järjestämiseksi. Tarjoamme keittolounaan ja iltapäiväkahvit.

Lisätiedot:
Tuula Törhönen, TyhyverkostoX-hanke, Työterveyslaitos, tuula.torhonen@ttl.fi, 050 572 7424
Anneli Tuura, Keski-Suomen Tyhyverkoston yhteyshlö, Humap, anneli.tuura@humap.com

TyhyverkostoX – Työterveyttä, työturvallisuutta ja työhyvinvointia verkostoituen -hanke toteutetaan ESR-rahoitteisesti koko maassa vuosina 2015–2018.

Sisältö

Päivän sisältöjä

Liikettä arkeen
Liikunta ei ole pelkästään lenkkipolulla tai kuntosalilla hikoilua. Arkinen hyötyliikunta ja vaikkapa työmatkan kulkeminen omin lihasvoimin ovat mainioita tapoja lisätä päivään liikettä ilman, että liikunnan harrastamiseen tarvitsee välttämättä erikseen varata aikaa. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta säännöllinen pieni liikkeen lisääminen voi olla jopa merkittävämpää kuin varsinaiseen liikuntaharrastukseen käytetty aika. Varsinaista liikuntaakaan ei kannata unohtaa. Riittävä lihasvoima on työ- ja toimintakyvyn edellytys ja hyvä fyysinen kunto tukee työssä jaksamista, suojaa uupumukselta ja edistää työkuormituksesta palautumista. Mikä olisi sinulle sopivin tapa liikkeen lisäämiseen? Miten voisit ajatella muuttavasi arjen rutiinejasi? Kaikki liike kannattaa. Hyvä olo rakentuu pienistä päivittäisistä teoista.
Niina Valkama, LIKES

Työ toimivaksi kognitiivisen ergonomian avulla
Työelämän hektisyys ja jatkuvat keskeytykset kuormittavat muistiamme. Muisti työssä – työ muistissa – hankeen rastilla perehdytään muistin toimintaan ja etsitään keinoja kognitiivisen ergonomian parantamiseksi.
Kirsi Nieminen, Muisti työssä – Työ muistissa -hanke, Keski-Suomen Muistiyhdistys ry

Yritysten Kehittämispalvelut yrittäjän tukena
Millaista apua paikallisesti on saatavilla yrittäjän tueksi?
Anu Oksanen, elinkeinokoordinaattori, Kannonkosken kunta ja Kyyjärven kunta

Työterveyshuoltopalvelujen hankinta
Mitä minun tulee huomioida hankkiessani työterveyshuoltopalveluita? Mitä on osattava kysyä, jotta saan sellaisen palvelun josta hyödyn eniten?
Marja-Leena Oinonen, Jyväskylän kaupunki

Tyhyverkosto yrittäjän tukena
Miten Tyhyverkosto toimii ja mitä yrittäjä hyötyy verkostosta? Millaisia teemoja juuri sinä haluaisit käsiteltävän verkoston voimin?
Tuula Törhönen, asiantuntija, TyhyverkostoX-hanke, Työterveyslaitos

Paikka

Nuorisokeskus Piispala, Lintuselkä -tila
Kurssitie 40
43300 Kannonkoski

Lisätiedot

Lisätiedot:
Tuula Törhönen, TyhyverkostoX-hanke, Työterveyslaitos, tuula.torhonen@ttl.fi, p. 050 572 7424
Anneli Tuura, Keski-Suomen Tyhyverkoston yhteyshlö, Humap, anneli.tuura@humap.com

Tiesithän että verkostoituminen Keski-Suomessa on mahdollista myös alueen omassa Facebook-ryhmässä - tule mukaan! Keski-Suomen työpaikkojen työhyvinvointiverkoston Facebook-ryhmä

http://www.ttl.fi/tyhyverkosto