Kirjaudu

Korona-ajan opetuksista uuteen vauhtiin -webinaari – Työterveyslaitos kutsuu vaikuttamaan työelämän tulevaisuuteen!

Loading Loading...

Ajankohta 23.11.2021
Aika 9:00
Kesto 1,5 tuntia
Paikka
Ilmoittautumisaika 19.11.2021 mennessä


Esittely

Työelämän kriittinen kysymys on, miten työn tuottavuutta ja työhyvinvointia parannetaan monipaikkaisessa työelämässä – ja miten se tehdään koronapandemian oppeja hyödyntäen. Sen takia Työterveyslaitos lähtee nyt kokoamaan yhteen ajankohtaista tutkimustietoa sekä työelämätoimijoiden näkemyksiä aiheesta.

#PaluuTulevaisuuteen #työelämä

Kutsumme kaikki työelämän kehittämisestä kiinnostuneet mukaan!

Suorittamisaika

23.11.2021 klo 9.00-10.30

Sisältö

Kutsumme kaikki työelämän kehittämisestä kiinnostuneet osallistumaan Hybridityö, etätyö ja läsnätyö -projektin kick off -webinaariin. Tilaisuus käynnistää yhteistyön ja dialogisarjan, jossa tullaan työstämään suomalaisen työelämän tulevaisuuden visiota ja yhteistä tahtotilaa. Osallistumalla kuulet ensimmäisten joukossa, mitä on luvassa ja miten pääset mukaan vaikuttamaan.

Projektia vetävä johtava asiantuntija Sinimaaria Ranki pohjustaa keskustelua esittelemällä yhteenvedon työpaikkojen koronakokemuksista monipuolisen kyselydatan ja tutkimustiedon perusteella.

• Mitä ovat ne korona-ajan opetukset ja myönteiset vaikutukset, jotka antavat uutta vauhtia entistä paremman työelämän rakentamiseen?
• Mistä työelämän osa-alueista tarvitaan lisää keskustelua ja yhteistä kehittämistä tärkeimpien työelämätoimijoiden kesken?

Webinaarissa näkökulmia esittävät muun muassa: pääjohtaja Antti Koivula, vanhempi tutkija Virpi Ruohomäki, vanhempi tutkija Pia Perttula, erityisasiantuntija Jarno Turunen ja erikoistutkija Janne Kaltiainen Työterveyslaitoksesta.

#PaluuTulevaisuuteen #työelämä

Hinta

Webinaari on maksuton.

Pääjohtaja Antti Koivula, Työterveyslaitos
Vanhempi tutkija Virpi Ruohomäki, Työterveyslaitos
Vanhempi tutkija Pia Perttula, Työterveyslaitos
Erityisasiantuntija Jarno Turunen, Työterveyslaitos
Erikoistutkija Janne Kaltiainen, Työterveyslaitos

#PaluuTulevaisuuteen #työelämä

Yhteyshenkilöt

koulutusinfo@ttl.fi
p. 030 4741 (vaihde)

Tulosta (PDF)